Хасково

Споразумение насърчава бизнеса с Иракски Кюрдистан

ХТППСпоразумение за сътрудничество между Хасковската търговско-промишлена палата и Асоциацията за кюрдистанско-българско приятелство бе сключено днес. Подписи под документа сложиха председателят на палатата Янчо Янев и  изпълнителният директор на асоциацията Саад Таха.

На работната среща бяха обсъдени възможностите за активиране на сътрудничеството и взаимния стокообмен, обмен на бизнес делегации и разширяване достъпа на български фирми до пазара на Иракски Кюрдистан.

Този район е с относителна самостоятелност спрямо Ирак, но икономиката му днес се влияе от следвоенното развитие на връзките на страната с други държави.

Тази година са планирани посещения на няколко търговски компании от Иракски Кюрдистан у нас с цел установяване на директни бизнес контакти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button