Хасково

Консултират безплатно за проекти по кохезионните фондове на ЕС

Екипът на центъраОбластен информационен център започна работа в бившата галерия „Лицо“ в Малкия бизнесцентър. Целта му ще е да се следят оперативните програми, които кохезионните фондове дават за България и да се предоставя информация за тях на всички потенциални бенефициенти.

Екипът на Центъра обаче няма да чака хората да дойдат на място в офиса, а ще търси бенефициенти според отворените към момента програми. Сега например може да се кандидатства с проекти за саниране на сгради и за развитие на стартиращи иновативни предприятия и внедряване на иновативни продукти и услуги, съобщиха от Центъра.

За следващата седмица е планирана среща с представители на общините в региона, на които ще бъде разяснено как могат да кандидатстват за разработване на туристически маршрути. „Целта ни е да помагаме на хората с всичко, което предхожда писането на конкретния проект“, обясниха от Центъра. Предоставяните услуги ще са безплатни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button