Хасково

Георги Иванов: До парламентарните избори очаквам още дела

Георги Иванов в съдебната залаДелото „Билла“, което днес започна отначало в Хасковския окръжен съд, няма да приключи до парламентарните избори догодина. Това заяви кметът Георги Иванов след днешното първо заседание с новия съдебен състав.

Рестартът на процеса се наложи след смъртта на съдия Росен Русев. Новият председател на състава е Колю Димитров. Георги Иванов е обвинен, че умишлено ощетил община Хасково със 113 000 лева от лихви като не предприел навреме мерки да бъдат върнати пари на „Билла“. Днес делото започна отново с разпит на свидетели и бе отложено за 19 април. Тогава в залата трябва да се явят нови свидетели и да бъде представена съдебно- икономическа експертиза, която да отговори на въпросите как се изготвя бюджетът на общината и дали кметът умишлено не е изплатил дължимите на „Билла“ пари.

Делото е голямо по обем и не трябва да се бърза, категорични са страните. Съжалявам само, че губим време за нещо измислено и изсмукано от пръстите, коментира пред Haskovo.info Георги Иванов. По думите му до следващите парламентарни избори е възможно да бъдат образувани и други дела срещу него. Всичко зависело от това доколко се засягат интересите на тези, които искат да станат депутати.

Моята мисия е Хасково, а тя не може да се изпълнява от депутатското място, така че всички приказки за мое кандидатиране за народен представител са инсинуации, допълни кметът.

„Билла“ все още имат интерес да инвестират в Хасково и са водени разговори. Те проявяват интерес към паркинга зад комплекс „21 век“, за където има и друг инвеститор, който иска да строи мол, потвърди Георги Иванов. Продажбата на терена може да стане, след като той бъде освободен като обезпечение по иска на строителните фирми срещу общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.02.2012 13:30 13:30

Искам да те видим зад решетките, бе боклук.Да изгниеш там.Там ти е мястото.

bocman
bocman
17.02.2012 11:17 11:17

Освен ‘БИЛА’ има поне още 10 подобни нарушения,за да бъде в затвора.

мария
мария
17.02.2012 10:49 10:49

това пък с изборите и неговите дела вече толкова се изтърка че чак стана банален . хайде да си измисли някаква друга причина и тогава да се прави на жертва никой не го преследва политически гонят защото е криминалнопроявен крадец – дано наистина тоя съдия покаже че има правосъдие в Хасково че вече…

gigi
gigi
17.02.2012 9:41 9:41

vsickiste alcni i mnogo zlobni

Анонимен
Анонимен
17.02.2012 9:15 9:15

НАСРАНИЯ ГЪЗ МЕРИШЕ ОТДАЛЕЧееее ДА ДА…

Анонимен
Анонимен
17.02.2012 7:38 7:38

ПОЗНАВАМ ЛИЧНО КОЛЮ ДИМИТРОВ. КМЕТА Е НАГАЗИЛ ЯКО В КАЛТА И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ. НЕ И ПРИ КОЛЮ.

Анонимен
Анонимен
16.02.2012 20:18 20:18

Няма какво да се прави коментар този човек е за затвора отдавна.Не зная как този човек има смелостта да се изправи пред хората,то е ясно как се само избра!,но продължава да лъже и мами.Хасковска община е най-зле управляваната!!
Кмета е толкова грешен че за каквото и да го осъдят няма да стигне и все ще бъде малко! Толкова е нагазил в калта че няма как да излезе и е цяло чудо че някой го търпи

...
...
16.02.2012 14:04 14:04

Кметът си почва старата песен на нов глас. Преди година казваше: Делото ще го мотат до местните избори ! Ревеше, оплакваше се, а журналистите, усложливите такива напоително писаха и писаха. Номерата му са едни и същи. Сега пак се почна. На бас, че след още 1-2 заседания идва нов тур отлагания, пак ще е болен я той, я адвокатката му. После целият свят ще му е крив, че делото се отлага. А е с двата крака в батака. Заработи ли правосъдната система ще го осъдят. Не само за това.

...
...
16.02.2012 13:54 13:54

Не се накраде тоя човек. Нормално е, просто си е заложено у всеки човек да е алчен, ама такава алчност е вече прекалено много!

Mincho
Mincho
17.02.2012 13:17 13:17

Ей не се наплюхте срещу този човек ! Забелязва се , че сте няколко човека само и все едно и също пишете !? Потърсете му некоя друга грешка , за да убедите толкова хора , които го избраха за Кмет , че не е достоен ! Много лесно се пише анонимно ! Винаги има и недоволни като вас , особено ако той не им е изпълнил некои желания !? Не бъдете толкова злобни , защото така настройвате срещу себе си и безпристрастни хора като мен ! Много е грозно !

Back to top button