Регион

Трима пострадаха при катастрофи в Хасковско, шофьор с 2.48 промила излетя от пътя

Трима души са пострадали вчера при катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 4:22 часа на автомагистрала „Марица“ при километър 70 в посока Свиленград 56-годишен поляк е изгубил контрол върху лек автомобил Шкода и се е ударил в мантинела. Пострадала е 58-годишна пътничка в колата, която е прегледана и е изписана за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 19:30 часа на пътя между Минерални бани и Хасково 67-годишен водач поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол върху лек автомобил Ауди и се е преобърнал в крайпътна канавка. Пострадали са шофьорът и пътничка на 67 г., и двамата без опасност за живота.

На 11 септември малко след полунощ в полицията е получен сигнал, че 28-годишен германец с автомобил Тойота е излетял от пътя между Ивайловград и село Свирачи. Дрегерът е отчел 2.48 промила алкохол.

В тополовградския арест е бил 35-годишен мъж от село Княжево, който е карал лек автомобил Фолксваген с 1.22 промила алкохол, като е отказал да даде кръвна проба.

36-годишен мъж от свиленградското село Генералово пък е арестуван, защото е шофирал автомобил Деу след употреба на канабис. Отказал е да даде кръвна проба, а колата е предадена с протокол. В нея е открито пликче с 0.9 грама зелена листна маса.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button