Регион

Кметът на Каварна кани бисерчани на безплатно море

Село БисерОбщина Варна организира днес благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат преведени за нуждите на село Бисер. Участие ще вземат популярният народен певец Георги Германов и  ученици от Националното училище по изкуствата „Добри Христов“.

455 820 лв. са даренията, постъпили в банковата сметка на БЧК досега. 15 000 лв. дари китайското посолство у нас. Русенската митрополия преведе 500 лв. 2 086 лв. дариха посетителите на мол „Галерия Пловдив“.

Чирпанското село Рупки се включи в събирането на средства за бедстващите с 400 лв, същата сума даде и Районното мюфтийство в Кърджали. На Месни заговезни, в неделя, млади доброволци на БЧК ще бъдат с касички в двора на храм „Св. Георги Победоносец“ в Кърджали.

15 000 литра бутилирана вода от бизнесмена Димитър Консулов и телевизор от Българския спортен тотализатор са сред последните дарения в натура. 600 кг вещи за бита изпращат с кораб българи, живеещи в Кипър. Акцията е подкрепена от тамошните власти и синдикати.

Кметът на Каварна Цонко Цонев съобщи, че ще отправи покана към жителите на Бисер да почиват през лятото в общинския хотел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jitel na s.biser
jitel na s.biser
17.02.2012 17:47 17:47

Ami mnogo hubavo horata darqvat vijda se 4e ima vse o6te sapri4asni no kade 6te otidat parite i pomo6tite za6toto pomo6tite kato drehi i hrana iz4ezvat mnogo hora koito ne sa zasegnati ot navodnenieto se vazpolzvat i vla4at kakvoto mogat otide tam i vijte za kakvo stava vapros .

Анонимен
Анонимен
17.02.2012 22:45 22:45

И какво като влачат и без това има толкова много, че няма какво да ги правят. За всички има и артисва, читалището е пълно и не стига мястото да ги съберат всичките помощи

Back to top button