Външни публикации

Марин Райчев: Николай Ставрев може да обедини хората в името на каузата да спасим Хасково

„Спаси Хасково“ подкрепя Николай Ставрев за кмет на община Хасково. Кандидатурата му беше представена пред хасковската общественост тази вечер в театър „Иван Димов“.

Ставрев е издигнат от Инициативен комитет с председател арх. Янчо Апостолов. Единият от учредителите на гражданско сдружение Марин Райчев заяви, че той е достоен кандидат, тъй като има необходимите житейски и професионални качества, за да бъде един добър и успешен кмет.

„Той вече показа, че може да обедини хора от целия политически и граждански сектор в името на каузата да спасим Хасково от сегашния порочен модел на управление.

Спаси Хасково
Марин Райчев

Защо решихме да не номинираме наш кандидат за кмет, а да подкрепим независим? Защото вярваме, че само ако обединим усилията си, можем да постигнем успех.“, каза още при представянето на Ставрев в театъра Марин Райчев.

Зад кандидатурата на Ставрев застават пет политически и граждански формации. Райчев смята, че обединената сила на хората е надеждата за всички.

„Това е пътят към по-добро бъдеще на нашата община. Това е и причината да подкрепим единна обща кандидатура за кмет, защото всички знаем легендата за снопа пръчки на хан Кубрат. Нужен е един фронт срещу статуквото, за да постигнем победа.“, категоричен е Марин Райчев.

От Спаси Хасково смятат, че проблемите на града не могат да се решат сами. Затова на 29 октомври хората трябва да проявят активност, като излязат да гласуват и смело да заявят своята гражданска позиция.

Спаси Хасково

Back to top button