Хасково

Община Хасково обяви поръчка за охрана на сгради и имущество

Обществена поръчка за денонощна физическа охрана на сгради и имущество обявиха от Община Хасково.

Охраната ще бъде невъоръжена. Става въпрос за парковете „Кенана“ и „Ямача“, включително Монумент „Света Богородица“ и камбанарията, централната градска част, включително и фонтана, парка зад ДНА и военния паметник, бившето летище „Узунджово“, незавършения Хирургически блок, стадион „Младост“, 4 социални блока в квартал „Орфей“.

Срокът за изпълнение е 1 г. от датата на подписване на договора. Общината може да добавя нови и да премахва обекти за охрана в рамките на максималната стойност на поръчката.

Тя е обявена по пряко договаряне, като е изпратена покана до 4 охранителни фирми. Прогнозната стойност е 734 400 лв. без ДДС. Офертите ще бъдат отворени на 25 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
12.09.2023 9:34 9:34

Фирмата която ще спечели е ясна още от сега: ММ, разбира се! Където работят пенсионери и шефът им плаща 500 лв на месец а Общината му брои 1300лв за човек. Яка далавера…..

Back to top button