Регион

Шофьор си спретна гонка с полицията, откриха колата изоставена с оръжие в нея

Шофьор е избягал от полицаи след гонка и зарязал колата си гората, а в нея униформените открили оръжие, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи в село Козлец при обход полицаи от районното управление в Хасково се натъкнали на лек автомобил Ауди А3 с чужди номера. След като забелязал патрулката шофьорът увеличил скоростта и избягал. Полицаите открили колата изоставена след няколко километра в гориста местност, а шофьорът бил избягал.

При извършена проверка станало ясно, че табелата, поставена на автомобила, е издадена за друга кола, а автомобилът е собственост на 30-годишен мъж от Козлец.

В колата са открити пушка самоделка и 3 газови пистолета, преправени на бойни. Проверка е извършена и в дома на собственика, където са установени и иззети още части за огнестрелни оръжия и боеприпаси – приклади, цеви и патрони.

Три са сериозните пътни инциденти в региона вчера. 51-годишен турски гражданин е загиналият шофьор на микробус при катастрофата на магистрала Марица. Тя стана на 37 километър в посока Харманли. Турски микробус се удари в цистерна, а шофьорът му загина на място. Шофьорът на цистерната е тестван за алкохол и наркотици. Пробите са отрицателни.

66-годишен велосипедист се е блъснал в румънски автомобил в димитровградското село Радиево вчера сутринта. Той завил рязко вляво без да сигнализира. Откаран е за медицински преглед и му е съставен акт.

Още един инцидент с велосипедист е станал вчера в Димитровград. 29-годишен навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в автомобил. Велосипедистът е настанен в болница.

Задържани са двама дрогирани шофьори и двама с по няколко грама дрога.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button