Регион

Тежка катастрофа, мъж, жена и дете загинаха край Любеново

Линейка, илюстрацияМъж, жена и 11-годишно момиченце са загинали при катастрофа край старозагорското село Любеново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Инцидентът е станал снощи минути след 18:00 часа на пътя Раднево – Гълъбово. 35-годишен ивайловградчанин с Опел Вектра изгубил контрол над возилото, навлязъл в насрещната лента и се забил в идващия товарен автомобил. От удара тежкото возило помита друг автомобил Опел Вектра, управляван от 55-годишен мъж от стамболовското село Малък извор.

От удара шофьорът на втория Опел и 53-годишната му съпруга, седяща на задната седалка, са загинали на място. Возещият се на предната дясна седалка 53-годишен мъж от харманлийското село Орешец е с опасност за живота. Той е настанен в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора.

Возещата се на задната седалка – 11-годишна девойка от любимешкото село Малко Градище също е откарана в болница, където по-късно е починала. 9-годишната й сестричка е с опасност за живота

На двамата шофьори, причинили катастрофата, са им направени проби за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 0,10 промила в кръвта на 35-годишния ивайловградчанин, причинил катастрофата. Водача на товарния автомобил е с нулеви показания.По случая е образувано досъдебно производство

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button