Хасково

Пешеходец и пиян шофьор в болница след катастрофи

Полиция25-годишен хасковлия е с натъртване на лявото бедро след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 1:40 часа тази нощ на на бул. „Съединение“. Пострадалият мъж шофирал лек автомобил Пежо. Поради движение с несъобразена скорост с пътните условия и 2,18 промила алкохол в кръвта, водачът изгубил контрол над возилото и се забил в крайпътно дърво. Той е прегледан и освободен за домашно лечение. 

При друг инцидент, станал вчера сутринта в Харманли пострадал 67-годишен пешеходец. Той вървял по пътното платно, когато бил блъснат от 34-годишна харманлийка с „Мерцедес“. Пострадалият мъж е с натъртване на тазобедрена става, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
6001
6001
22.02.2012 17:06 17:06

Какво домашно лечение за това изродче бе хора?Та те такива като това лайно убиват невинни хора по пътищата и няма наказания.С 2.18 алк.в кръвта този е директно за затвора а не да го галят с перце.И стига са им крили имената вече.Крайно време е да се направи една алея на престъпниците от такъв род.Снимка,имената,и какво и каде е сторил и с колко промила в кръфта,та дано се стреснат изродите мръсни…

Back to top button