Хасково

Напролет започва отстраняването на щетите от снега

Разрушенията след снегаПлочките пред универмага в центъра на Хасково са разрушени след снеговалежите и почистването на снега, алармираха читатели на Haskovo. info. Освен това на много места липсват и легналите полицаи, чиято цел е по-ниска скорост на автомобилите особено около училищата, притеснени са жителите на града.

Оглеждането на щетите ще започне след стапянето на снега, съобщиха от община Хасково. Неслучайно още след първия сняг кметът Георги Иванов издаде заповед да не се ръси сол пред търговските обекти, защото тя нарушава целостта на настилките, припомниха от администрацията. 

Според възможностите отстраняването на нанесените щети от снега и леда ще започне оттам, където това е най-належащо. Това се отнася и за зейналите дупки по хасковските улици след снеготопенето. Легналите полицаи пък някъде са махнати умишлено, за да не ги отнасят снегорините. Целостта на други пък е нарушена именно от снегопочистващата техника. С настъпването на пролетта ще започне и тяхното възстановяване, увериха от общината.

Разрушенията след снега Разрушенията след снега

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.02.2012 15:02 15:02

Я вижте новите плочки които се положиха на есента.Масово се оронват.Защо се хвърлиха на вятъра 10 млн. лева.Пак узунджовеце се нагуши.

Back to top button