Хасково

35 нови свободни работни места за седмица в Хасковска област

35 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама сервитьори, асистент в офис, шофьор на товарен автомобил, образователен медиатор, продавач.

В Димитровград има свободни места за четирима машинисти на булдозер, четирима машинисти на многокофов багер, четирима машинни оператори, огняр за работа с газови котли, стрелочник, готвач.

В Свиленград вакантните места са за инженер в производството на алтернативна електроенергия, заварчик, двама охранители, мияч на съдове, петима общи работници.

В Харманли се търсят сервитьор, работник по поддръжката на хотел и ресторант, в Тополовград – учител по български език и литература, а в Ивайловград – помощник-възпитател в детска градина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алисия
Алисия
17.09.2023 11:50 11:50

Етносите и групите ли са проблема… Когато хората учат и се реализират в различни области – Кой от държавата им помогна. За реализацията на един ученик в 12 клас трябва да има изключително добра подготовка. След което един студент завърши къде ще се реализира в един малък град без протекции… При положение, че всички се борят по 30 човека за едно работно място. Било то в частния или държавния сектор. Как се влиза в държавната администрация в един малък град, как се влиза да се работи в общината в един малък град, как се влиза в общинския с вет в един малък град… При кандидатстване за работа си изисква опит примерно 3 години стаж в НОЙ… Как Тата един млад човек с бакалавэр и
магистратура ще има този опит за работа 3 години стаж. Къде са разпределенията за работните места които се правиха… Къде е обмяната на опит…. Къде са реалистичните оценки… може да се стани управител във фирма и т.н. ако имаш собствена фирма… Всички искат да стават мениджъри… Да учат някакви специалности – Маркетинг, Мениджмънт, Бизнес, Право и т.н. Специално за правото как се влиза в адвокатска колегия… Как се реализират Мениджэрски умения без опит…

Back to top button