Спорт

Димитровградчанин шампион на България по борба

Салим Наим с младите борциВъзпитаникът на Спортен клуб по борба „Димитровград“ Димитър Иванов стана шампион на България при кадетите до 16-годишна възраст, съобщават от общинска администрация.

Димитър завоюва призовото първо място на проведено в столицата Държавно лично първенство.

Поздравителни адреси до състезателя изпратиха кметът на община Димитровград Иво Димов и председателят на Общинския съвет Стефан Димитров. Те бяха приети от треньора на отбора Салим Наим, който е треньор № 1 на Димитровград за 2011 г.

Междувременно в Борцовата зала на Димитровград на лагер са деца от Швейцария от клуб по борба „Мартини“, от едноименния швейцарски град. Те се придружават от Джими Мартинети – президент на клуба и двама българи – старши треньорът на националния швейцарски отбор Георги Караманлиев и треньорът на „Мартини“ Андон Шейтанов. 

10-те деца от „Мартини“ връщат гостуването на нашия клуб, който през октомври миналата година бе на лагер там, уточняват от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button