Хасково

Лозко Лозев става председател на Управителния съвет на ВиК-холдинга

Досегашният главен инженер на ВиК – Хасково Лозко Лозев ще е председател на Управителния съвет на „Български ВиК холдинг“ ЕАД, съобщават от МРРБ.

Управителният съвет ще има двама изпълнителни членове – председателят Лозев и неговият заместник Ирена Георгиева. В него влизат още Владимир Бибов и Атанас Бояджиев.

Лозев е областен координатор на „Продължаваме Промяната“ в Хасково. На негово мястото във ВиК-Хасково застава сегашният ръководител проекти Тотю Ангелов.

ВиК инженерът и дългогодишен преподавател в УАСГ проф. д-р инж. Ганчо Димитров става председател на Надзорния съвет на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.

С решение на министъра на регионалното развитие и благоустройството управлението Андрей Цеков управлението на Холдинга става двустепенно, като целта е държавата да осъществява пряк надзор върху структурата и дъщерните й дружества.

ВиК Холдингът ще се управлява от 5-членен Надзорен съвет и 4-членен Управителен съвет.

Новата ръководна структура на дружеството е подадена към Търговски регистър, където тече процедурата по вписването й, допълват от МРРБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button