Хасково

Облагородиха междублоково пространство на булевард „Васил Левски“

Приключи благоустрояването на пространството между жилищните блокове №61-63 на булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от общината.

Сменени са съществуващите водопроводи и канализацията. Изградени са сградни водопроводни и канализационни отклонения, направено е отводняване на терените. Изградени са вътрешни улици, двата основни съществуващи автомобилни достъпа са запазени като местоположение, а паркингите се възстановени и обновени. Осветителната инсталация е изцяло сменена с модерни и икономични лампи.

Изградени са нови детски площадки за най-малките, съобразени с нормите за безопасност, спортна зона с фитнес на открито, кът за отдих и други придобивки.

Ремонт„Благоустрояването на междублоковите пространства е основна политика на Община Хасково“, коментира кметът Станислав Дечев.

Общата стойност на проекта е 995 817 лв. без ДДС. Средствата са от бюджета на общината. Строителството започна в средата на октомври миналата година. Срокът за изпълнение беше 420 календарни дни, но работата приключи по-рано.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Xaxa
Xaxa
18.09.2023 13:15 13:15

Айде да кажат къде е 2рата люлка тия хубавци и да кажат, защо не е сложена…

Анонимен
Анонимен
18.09.2023 21:34 21:34

И аз от 3 години всяка година пиша молба да общината за тротоари и за 3 пейки нама отговор никакъв

Back to top button