Хасково

Над 600 деца от ФСГ вече учат в Езиковата гимназия, искат допълнителни автобуси

609 деца от ФСГ „Атанас Буров“ от днес вече учат втора смяна в сградата на Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково.

Причината е започналият ремонт в сградата на Финансово-стопанската гимназия. Работата започна, като се очаква да продължи и през първите месеци на 2024 г.

В Езиковата гимназия първа смяна учат 914 деца, като занятията им са от 7:40 до 13:30 часа. Децата от ФСГ учат от 14 до 19:50 часа. В тази връзка от ръководството на ЕГ поискаха допълнителни автобуси по линиите Хасково – Димитровград и Хасково – Минерални бани.

УченициПо информация на Haskovo.info от Димитровград за Хасково вече е предвиден автобус в 7 часа. Настоява се за по-късен рейс от Хасково за Минерални бани. Тази вечер обаче последният автобус по линията ще е в 18 часа.

УченициОтделно директорът на Езиковата гимназия иска да се забрани паркирането в близките до училището участъци на улиците „Георги Кирков“ и „Св. Св. Кирил и Методий“, защото на обяд ще станат големи задръствания при тръгването и пристигането на учениците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
18.09.2023 21:01 21:01

Тези деца крака нямат ли?

Back to top button