Хасково

Ротарианци празнуват рожден ден с дарение за пострадалите при наводненията

д-р Любен АтанасовС дарение за пострадалите жители при наводненията в региона Ротари клуб Хасково, Ротари клуб Хасково – Аида и младежката организация Ротаракт отбелязаха 107-годишнината на световната организация, съобщи за Haskovo.info д-р Любен Атанасов, дистрикт гуверньор 2008-2009 година на Дистрикт 2482.

Ще помогнем на нуждаещите се както материално, така и финансово, обясни той. Приятели – ротарианци са дарили вече няколко тона минерална вода и храна за животните.

По сметките на организациите в Харманли и Свиленград са преведени парични средства, които ще бъдат разпределени между пострадали от наводненията в тези общини.

„Предвиждаме като се постопли времето да помогнем и със строителни дейности„, допълни д-р Атанасов.

Празникът на ротарианци не мина и без почерпка. Годишнината на световната организация бе отбелязана в известен хасковски ресторант снощи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button