Хасково

Хасково с награда за развитие на туризма

Награда за прилагане на добри практики за растеж на туризма за 2023 г. получи община Хасково.

Тя беше връчена от списание „Дестинация България“ на кмета Станислав Дечев на церемония в министерството на туризма. „Изключително съм благодарен за високото отличие, което моят град получава. За мен този мандат започна с награда от Министерството на туризма. През 2019 г. Хасково получи отличието „Златна роза“ в категория „Духът на България“ за Събора на народното творчество „Китна Тракия пее и танцува““, припомня Дечев.

По думите на кмета с тази оценка в края на мандата се дава знак, че се е вървяло в правилната посока. „И ви уверявам, че ще я продължим! Защото туризмът е устойчива общинска политика в Хасково. Има какво да видите в Хасково. Заповядайте!“, допълва Станислав Дечев.

НаградаНа церемония бяха отличени кметове на общини, фирми, мениджъри, инвеститори и водещи туристически организации за утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация, посочват от кметството.

Награда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button