Хасково

Ивет Иванова от „Рона“ на полуфинал в „България търси талант“

Ивет Иванова9-годишната Ивет Иванова от хаскосвкия балет „Рона“ ще играе на полуфинала на шоуто „България търси талант“, похвали се хореографката Милена Налбантова. Тя спечели гласовете на журито с бели денс танца си „Черна перла“.

Това стана през уикенда в София, когато измежду всички 170 участника бяха одобрени само 60. Те ще продължат на полуфинал, а зрителите ще могат да ги гледат на живо по БТВ. „Ивет очарова журито и бе наречена сензация лично от продуцента Влади Априлов“, допълни Налбантова.

Сега пред Ивет Иванова стои предизвикателството да се представи още по- добре на полуфинала с новото си изпълнение, което се пази в тайна до снимките на предаването. За нея и още 6 танцьора на формацията пък предстои и голямото изпитание на Световния танцов шампионат в средата на март във Венеция, Италия. Възпитаниците на „Рона“ се подготвят усилено и за предстоящите състезания в страната, като най- скорошното е в Димитровград и в София в края на месец март, допълни Милена Налбантова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.02.2012 16:27 16:27

ужассссссссссс

Анонимен
Анонимен
12.03.2012 17:35 17:35

koe mu e ujas be! Ivet e super :* №1 е!

Анонимен
Анонимен
04.06.2012 19:12 19:12

nomer edno e ivet

Back to top button