Регион

Разкриват полицейски приемни в Длъгнево и Великан

Предстои разкриването на приемни на полицията в димитровградските села Длъгнево и Великан.

Това става по предложение от началника на полицията Християн Христов, което е изпратено до общината. Полицейският шеф иска за безвъзмездно ползване стаи в сградите на кметствата, които са бивши медицински кабинети.

Те ще бъдат ремонтирани с държавни средства. В приемните ще се приемат сигнали и жалби на хората, ще се извършват проверки по тях или ще се изпращат до компетентните органи.

В тази връзка на последното за мандата заседание на общинския съвет на 28 септември ще бъде разгледана докладна от кмета Иво Димов за предоставяне на стаи за безвъзмездно ползване и управление от Районното управление на полицията в Димитровград.

В предложението се припомня, че с решение на общинския съвет от 28 януари 2021 г. са предоставени безвъзмездно приемни в 24 населени места и в кварталите на Димитровград с изключение на Великан и Длъгнево.

Всички разходи, свързани с текущата поддръжка на имотите са за сметка на ползвателя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button