Регион

Баща пребива любовника на дъщеря си, хващат го

Полиция26-годишен симеоновградчанин е бил бит от петима мъже, единият от които баща на 16-годишно момиче – приятелка на потърпевшия.

Драмата се разиграла в петък вечерта. Петимата мъже, които са от Раднево, отишли в Симеоновград, да търсят дъщерята на единия от тях. След като я открили при 26-годишния й приятел разбили входната врата на дома му, нанесли му побой, качили го в багажника лек автомобил „Ауди” и тръгнали обратно към Раднево.

По пътя отново нанесли побой на „пленника” си. По време на пътуването обаче той успял да сигнализира полицията по мобилния си телефон.

След проведени заградителни мероприятия в Гълъбово похитителите са задържани. Всички те са познати на органите на реда. Битият мъж е прегледан в симеоновградската болница и освободен за домашно лечение. На 16-годишната му приятелка е предоставена 48 часова полицейска закрила, уведомен е Отделът за закрила на детето в  Гълъбово. Момичето е предадено на майка си. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button