Спорт

Григор Димитров постигна победа №400

Григор Димитров постигна победа №400 в ATP Тура, съобщават от федерацията по тенис.

С този успех хасковлията се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове от категория АТР 250 в Чънду (Китай). Българинът победи №70 в света Хуан Пабло Варияс от Преу с 6:3, 6:4. Срещата продължи 86 минути.

За място на полуфиналите Димитров ще играе срещу №53 в света Кристофър О′Конъл от Австралия.

„Отдавна не бях играл пред китайска публика и бях много нервен в началото. Много се радвам, че отново съм тук и съм толкова топло посрещнат от всички. Миналите години бяха трудни за всички, така че съм щастлив, че започнах успешно турнира“, коментира Гришо.

„Изключително съм щастлив, че точно пред тази публика постигнах победа номер 400 в кариерата си. Толкова години вече съм в АТР тура и такива постижения са специални и ме карат да се чувствам безкрайно доволен“, каза още Григор, който впоследствие получи и специален подарък от организаторите за постижението му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button