Хасково

БСП – Хасково: Няма да се откажем от младежката програма

Съветниците от БСПНяма да се откажем от младежката програма, заявиха на пресконференция днес общинските съветници от БСП Иван Станчев, Божидар Драганов и Смиляна Нитова.

Те припомниха, че искането им за тази дейност да бъдат предвидени 40 хиляди лева в бюджета на община Хасково за 2012 година не е било прието на сесията миналия петък.

Идеята е в общинската хазна да има отделена сума, която да финансира дейности на млади хора от общината. Например ако група младежи искат да боядисат вратите на футболното игрище в квартала могат да напишат проект, да го депозират в общината и ако той бъде одобрен идеята на младежите да бъде финансирана от заделената сума пари, обясниха от БСП.

Такава програма има и в Пловдив. Тя е подобна и на инициативата, която развива община Димитровград – да финансира проекти за облагородяване на междублоковите пространства в града.

Младежка програма, предложена от БСП, ще даде възможност на младите хора да участват и да усвояват европейски пари като общината бъде партньор на неправителствените организациите, насочени към младите хора,  уточни съветникът Божидар Драганов.
Младежката програма е само част от предложенията на БСП, които бяха отхвърлени на предишната сесия. Останалите бяха за увеличаване на средствата за хора в неравностойно положение, намаляне стойността на картите за транспрот на пенсионерите и заделяне на средства за нов устройствен план на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сребролюбец
сребролюбец
27.02.2012 16:16 16:16

И злато да се лее от устата на тия, пак ще ги подминем.

Анонимен
Анонимен
27.02.2012 18:01 18:01

ПРАВИМ БЕЗПЛАТНИ ТАТУСИ НА ЧЕЛАТА НА КОМУНИСТИТЕ-ЗВЕЗДАТА НА ДАВИД,ЗВЕЗДАТА НА РОТШИЛД,И МНОГО ДРУГИ САТАНИНСКИ СИМВОЛИ.

Анонимен
Анонимен
27.02.2012 22:42 22:42

А нема ли нещо да ми татуираш на долната глава,та като ми го духаш постоянно да гледаш какво си сътворил?Простак шибан…

Back to top button