Хасково

48 нови свободни работни места за седмица в Хасковска област

48 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят трима брокери на недвижими имоти, работник за поправка на джанти и гуми, четирима чистачи в магазин, касиер в заведение, двама продавачи на закуски и напитки, петима продавачи на услуги на мобилен оператор, двама пекари на пици, шофьор на училищен автобус, трима общи работници, пазач, разкройчик на метал, крупие, учител по история и география.

В Димитровград имат нужда от учител в детска градина на 1 709 лв. заплата, помощник-възпитател, общ работник, работник по поддръжка, трима работници в кухня, машинен оператор в дървообработването, опаковач на мебели и мебелни детайли, двама работници за слобяване на детайли за изработка на кожени дамски чанти, електромонтьор.

В Свиленград свободните места са за чистач, касиер, работник в кухня, транжор, медицинска сестра, огняр, общ работник. В Харманли има места за чистач и работник в кухня, а в Симеоновград за социален работник на 1 000 лв. заплата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button