Хасково

Хлебозавод Хасково: Няма да вдигаме цената на хляба засега

Хляб, илюстрацияПо-високите цени на горивата и лекото повишаване на цената на брашното няма да доведе до увеличаване на хляба, успокои собственикът на най-големия производител в областта Хлебозавод Хасково Тодю Тодев.

„Вярно е, че цените скочиха, но ще изчакаме да видим как ще се развият нещата. Поне до края на март няма да мислим за увеличение на насъщния“, коментира Тодев пред Haskovo.info. Според него поскъпването на брашното е заради наводненията, но той смята, че пазарът ще се успокои.

Последното намаление на хляба в Хасково бе в средата на декември. тогава насъщният поевтиня с около 10 стотинки. Към днешна дата най-масовият самун – бял „Карина“ се продава за 65 стотинки, а нарязан е 70. Типовият хляб е на същата цена. Толкова струва и белият и типовият ръчен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
SAMUNJIQTA
SAMUNJIQTA
29.02.2012 1:29 1:29

da be nqma da se promenq,ste ni udarqt ot gramaja i pak nqma da razberem a tam rabotestite rabotqt vsqka ve4er po-12-14 4asa i zaplatiteim sa niski znaem go toq tapak TODIO POZNAT NI E

valq
valq
29.02.2012 5:52 5:52

zashto gospodin totev ne si kaje istinata celta mu e da sasipe malkite proizvoditeli v oblasta moje li v cqla balgariq cenata na hlqba da e 1lv. a samo v haskovska oblast da e 70st. toq chovek e palen oligofren

Back to top button