Регион

Катастрофа с пострадал на магистрала „Марица“

Катастрофа с пострадал е станала по обяд на автомагистрала „Марица“, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

Временно движението при км 83 в посока ГКПП „Капитан Андреево“ се осъществява само в изпреварващата лента. Трафикът се регулира от служители на „Пътна полиция“, допълват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

През почивните дни в региона станаха три тежки катастрофи, съобщават от полицията. Както Haskovo.info писа, на 22 септември в Свиленград се удариха две леки коли, като загина 55-годишен шофьор от град Левски. Той е загубил контрол над колата си и е навлязъл в насрещната лента, където се е ударил в другия автомобил.

47-годишна жена от Варна е настанена за лечение в хасковската болница, без опасност за живота след катастрофа между лека кола и товарен автомобил край Свиленград на пътя за Ивайловград.

Вчера в Димитровград пък 31-годишен с Порше е ударил неправилно пресичаща 45-годишна жена от Крумовград. Тя е настанена за лечение в пловдивска болница.

В региона са спрени трима пияни шофьори. В димитровградското село Злато поле пък е проверен таксиметров автомобил. В клиент от село Брод е намерен грам метамфетамин.

Шофьор загина при катастрофа в Свиленград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button