Външни публикации

Безплатен тест при първо посещение в Медицинска лаборатория Синево

Пациентите могат да изберат между три изследвания

Само до 15-ти октомври, всеки нов пациент на лаборатории Синево получава безплатен тест по избор с първата си поръчка! Изберете едно от следните изследвания напълно безплатно – TSH, витамин D или липиден профил.

Какво включват тези показатели и защо е важно да ги изследвате профилактично? Как да изберете най-подходящото за Вас изследване?

Изследване на TSH

Тироид стимулиращият хормон, познат още като TSH, е хормон, контролиращ щитовидната жлеза. Тази жлеза има важно значение за тялото, защото влияе значително на нивата на енергия, метаболизма и цялостното благосъстояние на организма.

Тироид стимулиращият хормон е много специфичен и чувствителен параметър за контрола на функцията на щитовидната жлеза, затова редовното му изследване е препоръчително. Тестът на TSH може да открие потенциални нарушения на щитовидната жлеза, които могат да доведат до промени в теглото, умора или дори сърдечни проблеми.

Изследване на витамин D

Витамин D е от съществено значение за поддържане на доброто състояние на имунната система и костите и дори може да помогне за подобряване на настроението. Недостигът му може да доведе до умора, мускулна слабост или дори до дългосрочни проблеми като остеопороза.

Eпидемиологичните проучвания показват, че дефицитът на витамина е тясно свързан с често срещани хронични заболявания, като костни метаболитни нарушения, тумори, диабет, автоимунни заболявания и др.

Изследване на липиден профил

Липидният профил ни показва нивата на холестерола и триглицеридите в организма. Поддържането на тези показатели е от съществено значение за предотвратяването на редица сърдечносъдови заболявания.

Изследването на липиден профил ни разкрива какви са рискове от състояния като инфаркт, инсулт или други животозастрашаващи заболявания. Тъй като тези състояния нямат ясно изразена симптоматика, най-оптималният начин за определяне на техния рисков фактор е именно чрез профилактика.

Само до 15-ти октомври, изследвайте безплатно един от трите показателя в Синево България

Синево е предпочитаният доставчик на диагностични лабораторни услуги в България, предлагащ повече от 1500 рутинни и високоспециализирани изследвания, покриващи целия диапазон от превенция и ранна диагностика до проследяване на лечение. Синево България оперира национална мрежа от 12 лаборатории и 70 пункта за пробовземане, стратегически и удобно позиционирани в 12 града и извършващи над 1 милион теста годишно.

Възползвайте се сега, само в медицинска лаборатория Синево, и вземете един от тези три теста напълно безплатно с вашата първа поръчка! Промоцията е валидна до 15 октомври. Вижте в кои локации е валидна кампанията тук – https://www.synevo.bg/bezplaten-test-pri-parvo-poseshtenie/

Back to top button