Външни публикации

Пет формации подкрепят независимия кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев

Пет формации подкрепят независимия кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев, който вече е регистриран в Общинската избирателна комисия.

Ставрев е безпартиен и е издигнат от Инициативен комитет, председател на който е арх. Янчо Апостолов – проектант на знакови сгради в града и носител на награди за тях, както и почетен гражданин на Хасково.

Член на ИК е почетният гражданин Дойчо Кръстев – основател и първи директор на Математическата гимназия в Хасково. Продължаваме с Димо Костов, който е бронзов медалист по борба от Олимпийските игри в Монреал и отново почетен гражданин на Хасково. Членове на Инициативния комитет са също Димитър Добрев – бивш кмет на община Хасково за периода 1978-1987, журналист и носител на първата награда на Съюза на българските журналисти, и д-р Даниел Янков – специалист по кожни болести, един от най-добрите дерматолози в Югоизточна България.

Николай Ставрев е подкрепен от 5 политически и граждански формации, които застанаха зад кандидатурата му в името на по-доброто бъдеще на Хасково. Това са ПП „Българе“, която е част от Коалиция „България на регионите“, Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, Коалиция „БСП за България“, ПП „Български възход“ и сдружение „Спаси Хасково“ (НИЕ ИДВАМЕ).

Back to top button