Хасково

Рекорден прием в УНСС – Хасково на старта на академичната година

Рекорден прием отчете директорът на Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково проф. Надя Миронова при откриването на академичната година.

Досега първокурсниците в бакалавърската степен са 180, а в магистърската – 76. Общо студентите са 710. Удълженият прием на студенти продължава.

Специалностите за степен бакалавър са: Мениджмънт и администрация, Счетоводство и контрол и Икономика, а магистърската степен предлага обучение в специалностите: Счетоводство и контрол, Бизнес администрация, Комуникационен мениджмънт и Местно самоуправление.

УНССПроф. Миронова отчете партньорството с хасковски гимназии, добрата материална база на центъра и високия професионализъм на екипа. Кандидатства се по два проекта, които ще превърнат УНСС – Хасково във високо технологичен център.

Сред официалните гости в Хасково беше заместник-ректорът по учебната дейност проф. Матилда Александрова. Видео приветствие отправи ректорът проф. Димитър Димитров.

УНССВсички бяха поздравени с изпълнение на Танцова група „Веселие“ към УНСС с ръководител Надежда Атанасова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданка
Гражданка
30.09.2023 14:58 14:58

Рекорден брой неграмотни висшисти след 4 години очаквайте на пазара на труда.Университет в който изпитите се провеждат само онлайн, за всички е ясно, че всеки, който се е записал там е с една единствена цел, да получи диплома, лежейки в къщи на дивана.

Budala
Budala
30.09.2023 15:03 15:03
Отговор до  Гражданка

И после рев, че нямало работа по специалността. Ами информирате се първо за пазара на труда.

Анонимен
Анонимен
01.10.2023 11:43 11:43

Нищо свястно не е излезнало и не може да излезе от Хасково.УНСС Хасково пълен смях.

Back to top button