Избори 2023 – Предизборни публикации

ГЕРБ откри кампанията с водосвет. Дечев: През втория мандат ще направя два пъти повече

По традиция кандидатът за кмет на община Хасково Станислав Дечев и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ откриха предизборната си кампания с водосвет в църквата „Св. архангели Михаил и Гавриил“.

След края на службата Дечев коментира, че се е помолил пред Господ за успешен мандат. Той отчете, че миналият е бил изключително труден заради пандемията от ковид, инфлацията и последствията от войната.

„Въпреки това успяхме да направим много обекти, сред тях са възстановяване на стадиона, изграждане на парка зад ДНА, изграждане на закрития басейн, спортни площадки. Хасково се отвори за инвеститори“, заяви досегашният кмет.

„През следващия мандат смятам да направя два пъти повече отколкото досега. Имам силата и увереността в себе си и в екипа зад мен, че това е абсолютно възможно. Във времето в което не можехме да работим на терен заради пандемията успяхме да направим самите проектирания и да внесем проектите. Така че всичко стои пред нас“, посочи той.

ГЕРБСред предстоящите проекти са изграждането на спортни площадки зад закрития басейн, обновяване на зоологическата градина, възстановяване на езерото и розариума. До обновеното общежитие на Езиковата гимназия са проектирани още две сгради, за да се привличат повече млади хора в Хасково.

Дечев допълни, че в екипа си е обединил хора с различни специалности, които да бъдат отдадени като него на града. „Успяхме да се конкурираме с най-големите администрации в България и да спечелим проекти, което показва, че работя с най-добрите професионалисти. Ние трябва да даваме условията, с които да се развиват бизнесът, спортът, културата, а инициаторите са самите граждани. Мисля, че успях, защото стадион „Младост“ е пълен, басейнът е пълен с деца. Това доказва моята философия през първия мандат, че ние работим заедно с всеки един гражданин“, каза още кандидатът за втори мандат Станислав Дечев.

„През първия мандат бях предпазлив в обещанията, тъй като общината не беше толкова финансово стабилна – имахме все още кредити за изплащане. Към този момент общината е стабилна, отварят се тепърва европейски програми, имаме проекти. Аз мисля, че ще направя повече от това, което заявявам, но отново съм предпазлив и консервативен, затова казах два пъти повече. През следващия мандат ни предстои много работа, но сме уверени, че можем да я свършим“, завърши Станислав Дечев.

ГЕРБОбластният координатор на ГЕРБ Делян Добрев определи мандата на Дечев като най-успешния от началото на демокрацията досега. „Само за тези 4 г. той направи повече отколкото други кметове за няколко мандата. Радва ме, че има амбицията в следващия мандат да направи два пъти повече. Почти не останаха детска градина и училище, които да не са санирани, почти навсякъде има спортни площадки, закрит плувен басейн, за който сме си мечтали от 70-та година и хора от други градове вече искат да идват тук“, изброи успехите депутатът.

„Всички в централното ръководство смятаме, че Станислав Дечев е един от най-успешните кметове в България. Надяваме се хората също да го виждат, да го подкрепят да спечели на първи тур и да имаме повече общински съветници“, призова за подкрепа Делян Добрев.

ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button