Регион

Хванаха младежи в отглеждане на марихуана и 819 кг. препарати за растителна защита

Двама младежи са задържани за отглеждане на наркотик в Свиленград, съобщават от полиция.

На 30 септември около 22 часа криминалистите са извършили проверка в местността „Орманя“. На място в момент на бране са установени двамата младежи на възраст 19 и 18 г.

В тях са намерени сак с прясно набрана марихуана и лозарски ножици. В намиращ се наблизо фургон също са открити стръкове марихуана.

Случаят е докладван на дежурен прокурор, а растенията и инвентара са иззети с протокол по образуваното досъдебно производство. Младежите са задържани до 24 часа.

КанабисДва дни по-рано полицаи са проверили товарен автомобил на вход на ГКПП „Капитан Андреево“, в който са открили 819 кг. препарати за растителна защита, забранени за внос в България.

Освен тях в колата са намерени и други стоки, надвишаващия безмитния внос – течен перилен препарат, омекотител и тоалетна хартия. Съставени са 2 акта, а стоката е иззета с разписки. Работата по случая продължава.

45-годишна жена от Меричлери е установена за кражба на мобилен телефон от димитровградчанин в казино.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button