Регион

Областен информационен център организира среща в Симеоновград

Областен информационен център

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА ОТ ОБЩИНА СИМЕОНОВГРАД

На 06 март 2012 г./вторник/, Областен информационен център, гр. Хасково организира информационна среща в Община Симеоновград  на тема: „Популяризиране на отворени схеми по Оперативните програми, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове (СКФ) на ЕС“.

Срещата е насочена към представителите на малките и средните предприятия в Община Симеоновград, с цел подпомагане усвояването на средства от СКФ на ЕС по ОП „Конкурентоспособност“ и ОП „Развитие на човешките ресурси“. Участниците ще бъдат запознати с инициативата  JEREMIE.

Събитието ще се състои в Бистро „КИНГ“, гр.Симеоновград и ще бъде отворено за медии и граждани.

Проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково“ по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001 се осъществява с финансовата подкрепа на ОП  „Техническа помощ“, съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

Областен информационен център

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button