Регион

Харманлиец олекна с 15 000 лева, хасковлия – с 8 000 лева

Пари, илюстрация15 000 лева и 40 литра домашна ракия са откраднати от частен дом в Харманли, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В петък срещу събота неизвестен засега крадец е влязъл в дома чрез разбиване на алуминиев прозорец. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава. 

При друга кражба от частен дом в Хасково са задигнати 8 000 лева. Крадецът е влязъл след като е счупил прозорец.

През уикенда е регистрирана още една кражба. 69-годишен свиленградчанин е подал сигнал, че неизвестено лице му е задигнало ръчна количка,  метален плуг, лост, инструменти и ел.скара.

Междувременно в ареста за кражби  са трима младежи на 15 и 17 години от харманлийското село Болярски извор, които са задигнали  медна пръскачка и електрожен.

Разкрит е и извършителят на взломна кражба от хранителен магазин в Харманли. Това е 28-годишен мъж, познат на органите на реда.

За кражба е задържан и 31-годишен любимчанин. Той е източил 60 литра нафта от товарен автомобил.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button