Регион

Да помогнем на Кирил Станков!

Кирил СтанковКирил Станков от Свиленград е на 46 години. От края на март 2011 г. след прекарано вирусно заболяване е с бъбречна недостатъчност, която поразява трайно и двата му бъбрека. 

От тогава е на хемодиализа три пъти в седмицата.

Кирил има реален шанс да оздравее ако му бъде направена бъбречна трансплантация в чужбина, но сумата е непосилна за семейството. Нужни са 56 000 лева.

Кирил Станков е преподавател по история в ОУ „Иван Вазов“ в града. За да му помогнат свиленградчани организират благотворителен концерт „Да помогнем на Кирил Станков“. Той ще се проведе на 12 март от 17:00 часа в читалище „Просвета“ в Свиленград.

Входът за благотворителната инициатива е 2 лева. Участие в концерта ще вземат Милко Калайджиев, спортни клубове и танцови състави от Свиленград. Всички събрани средства ще бъдат предоставени за лечението на Кирил  Станков.

Всеки може да помогне чрез SMS или банков превод:

SMS с текст DMS KIRIL на номер 17 777 (1,20 лв. с ДДС)

Банкова сметка:
BG13UBBS80021056766330
код UBBSBGSF

Зов за помощ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button