Избори 2023 – Предизборни публикации

Борисов към кандидат-кметовете на ГЕРБ в Хасково: Хората виждат какво правим и затова са с нас

Бойко Борисов подкрепи кандидатите на ГЕРБ за кметове в общините на Хасковска област на среща със симпатизанти в театъра в Хасково.

„Важно е да се справите добре на изборите, защото това дава повече сила и увереност на депутатите да ни защитават по-добре в парламент. В момента нищо не може да се случи без ГЕРБ“, обърна се Борисов към седемте кандидата на партията.

Свършеното дотук и какво са планирали за евентуалния следващ мандат представиха Анастас Анастасов (кандидат-кмет на Любимец), Милена Рангелова (Симеоновград), Диана Овчарова (Ивайловград), Атанас Карчев (Свиленград), Мария Киркова (Харманли), Иво Димов (Димитровград), Станислав Дечев (Хасково).

ГЕРБДепутатът и областен координатор на ГЕРБ Делян Добрев определи отминалия мандат на Станислав Дечев като успешен, каквито са и на останалите кандидат-кметове.

Дечев каза, че мандатът е бил труден и благодари на Борисов за отпуснатите средства за Хасково. В началото всичко беше като приказка при строителството на парка зад ДНА, инвестициите в малките населени места, изграждането на водопроводи, но след това всичко е спряло в пандемията и инфлацията.

ГЕРБ„Все пак постигнахме всичко, което коментирахме и чухме от гражданите в кампанията – възстановяването на стадион „Младост“, изграждането на закрития басейн, обновяването на общежитието на Езиковата гимназия, парка зад ДНА. Подготвили сме два пъти повече неща за следващите 4 години“, каза Станислав Дечев.

Градоначалникът на Хасково благодари на колегите си общински кметове, общинските съветници, кметовете на села и партията, които са го подкрепяли в работата му. Той се извини ако е допуснал неволна грешка или нагрубил някого и призова на 29 октомври да се гласува с №7, за да става Хасково все по-красив.

ГЕРББорисов изчисли, че в 7-те общини, където управлява ГЕРБ са санирани 175 жилищни блока и допълни, че по-социална политика не е имало. През последните 3 г. обаче, в които другите са се занимавали с изчегъртването на ГЕРБ, парите за санирането са свършили, а държавата е отишла на дъното. Все пак хората виждат какво правим за тях и затова са с нас, допълни лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов по времето на ГЕРБ е имало нулева нелегална миграция, което според него нямало да се върне. Кметът правилно се извини, сигурно и ние сме направили грешки, каза лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ„Слушам вопъла на кметовете и хората. Тези години, в които бяхме опозиция, няма случай някой да ме е срещнал на улицата и да ми се скара. Откакто влезнахме в тази некоалиция объркахме хората, но сме в една лодка и гребем заедно“, обобщи Борисов. Той определи „некоалицията“ като пример в света за управление между мразещи се хора. „Важното е обаче, че на другия ден се събираме и приемаме важни закони“, допълни той.

Борисов каза, че всичко се прави за елементарната стабилност и шанс да се влезе в Шенген и еврозоната.

ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button