Хасково

Баба Петронка от Дома за стари хора намери дъщеря си

Петронка БалтоваСлед дълго чакане 70-годишната Петронка Балтова от Дома за стари получи вест от дъщеря си. Възрастната жена издирва детето си от 5 години.

Баба Петронка имаше много оскъдна информация за дъщеря си. Знаеше, че живее в Испания. Името й е Богдана Георгиева, която в страната на Дон Кихот си сменила името на Мария Арана Перес.  Всяка Коледа Петронка Балтова й изпращала писма, но те се връщали с един и същ отговор: „Лицето не живее на този адрес“.

След като Haskovo.info публикува информацията по Коледа, наскоро в Дома за стари хора пристигнал пощенски запис за Петронка Балтова. Той бил подписан с името Богдана Мария Перес и бил на стойност 50 евро.

Не сме получили обаждане или писмо, но и това е нещо. Баба Петронка е много щастлива. Все пак знае, че дъщеря й е жива„, коментира днес директорът на дома Вълко Пехливанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
07.03.2012 14:40 14:40

Какво е работила тази Петронка или по-скоро Петранка

Веселин
Веселин
07.03.2012 15:01 15:01

Петронка /Петя/ Балтова беше учител по френски език в бившия Селскостопански техникум в гр.хасково

Учител
Учител
08.03.2012 6:04 6:04

Беше учител по френски език и в Икономиката в Мин. бани. Толкова красива и горда жена беше, а сега е пълна развалина. Пази боже! Дано всичко е наред с детето й!

нейна ученичка
нейна ученичка
08.03.2012 8:15 8:15

Като я гледам,немога да повярвам, че тази толкоз хубава жена е толкоз променена,нищо не е останало от предишната Балтова едра ,с буйни коси,винаги нагласена,Така е, гледаме деца за да живеем по домовете немили недраги!

учител
учител
08.03.2012 8:52 8:52

Обичахме френския език само заради нея. Невероятен учител беше! Рецитираше стиховете на Жак Превер с такава лекота. Не мога да повярвам, че това е тя. Какво ли е станало с къщата й на ул.“Атанас Узунов“? Защо в дом? Боже, пази ни от бедите!

Back to top button