Хасково

Терапевти, бетонджии и продавачи търсят в Хасковска област

31 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят психолог, ерготерапевт, логопед, рехабилитатор, арт терапевт, ветеринар, ветеринарен техник (фелдшер), отчетник, барман, двама продавачи.

В Свиленград имат нужда от двама сервитьори, барман, пиколо, работник по поддръжката, камериерка, чистач, водопроводчик.

В Харманли местата са за учител в подготвителна група, двама продавачи, в Димитровград за трима бетонджии, петима производители на изделия от кожа, а в Любимец за продавач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Летящия холандец
Летящия холандец
08.10.2023 9:59 9:59

Всички само търсят, но нищо не предлагат. Млади хора, не си губете времето със селяндури, грозно нагло отношение, търгаши и работа за без пари, а бягайте в чужбина да си заделите някой лев и да постигнете нещо в живота. Особено, ако сте в 20те си години, спокойно до 30-35 може да заделите за апартамент, нова кола и да опитате бизнес в бг, ако изобщо има хора до 2040г в наша родина. Аз за 5г в Нидерландия успях да заделя над 100к бг лева. В Хасково за 3г успях да замина за НЛ с 3 кредита, които от тук изплатих за 3 месеца. Опичайте си акъла. С цялата си наглост дори, като напусках работа едно от шефчетата ми обясняваше колко съм щял да изгубя, е па няма такава идиотия. Картела е обхванал всичко и диктуват не само мижавите заплати, а дори и това, че е нормално да работиш в събота и работно време, което уж е от 8 до 5 с разликата, че е от 8 докато се свърши заданието. Че па от къдЯ на къдЯ шефчето утре пак гориво ще плаща до обекта. Няма хън мън, днес всичко треа да е готово и то на всяка цена. Цената е нашия труд срещу дребен лев по 10-12ч на ден и осигуровки на 4ч или МРЗ 8ч, ако сте късметлии. Успех и смърт за псевдо бизнеса! Време е да фалирате мошета!

Back to top button