Регион

Даряват чехли и халати на жените от дома в Пъстрогор

ТъргътЧехли и халати на стойност 290 лева ще получат като дарение жените от дома за възрастни с психически заболявания в село Пъстрогор.

Парите са събрани на осмомартенски благотворителен търг на ГЕРБ Жени Димитровград, в който участниците са купили творби от девет местни художници и дърворезбари. Сред тях са Георги Георгиев, Гроздан Грозев, Панчо Панев, Яна Димитрова, Жеко Димитров и Йордан Йорданов.

Съветникът от Общински съвет – Димитровград д-р Вълчо Митрушев е откупил стихосбирките на димитровградската поетеса Величка Петрова, подарявайки по една книга на всяка една от дамите. 

Иконостас за параклиса в село Пъстрогор, дело на Вълчо Ненов, е откупила директорката на Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ Грета Иванова. 

С дърворезба благородната кауза е подкрепил и областният координатор на ГЕРБ Иво Димов, а с дарение и поздравителен адрес задочно се включил и депутатът от 41-о Народно събрание Катя Чалъкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button