Хасково

Награди за децата от школата по етнография

Антон и МирелаХасковски деца, възпитаници на Школата по етнография, история и народно приложно изкуство при Младежки център, се завърнаха с награди от Национален конкурс „Моите детски мечти“, проведен в град София.

Целта на ученическия конкурс е да стимулира развитието на детското творчество и въображение и да се даде възможност на децата да споделят своите мечти в избраната от тях област на изкуството.

В раздел „Литературно творчество“ трето място със стихотворението си „Моята мечта“ спечели Антон Тончев, ученик от 9 клас. Поощрителна награда в същия раздел получи Венета Димитрова от 11 клас за разказа „Моята сбъдната детска мечта“. С поощрителна награда в раздел „Приложно изкуство“ бе отличена Мирела Димитрова от 9 кл., която се представи с красива кукла, съобщават от Младежки център.

Наградените участници са получили дипломи и материални награди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.03.2012 21:12 21:12

tonchev nomer 1 :d :d

Back to top button