Избори 2023 – Предизборни публикации

Костадин Паскалев: Съветниците на „Левицата!“ ще поставят проблеми и ще предлагат решения – ВИДЕО

Интервю с председателя на коалиционни съвет на "Левицата!" Костадин Паскалев

Общинските съветници на „Левицата!“ в Хасково ще поставят проблемите и ще предлагат техните решения в бъдещия местен парламент. Това заяви в интервю председателят на коалиционния съвет Костадин Паскалев.

Ние сме в Хасково, за да се опитаме коментирайки проблемите, които стоят пред общността тук, да търсим решения като разчитаме на прекия разговор с хората, допълни той.

Според Паскалев ключовият инструмент за общинска политика е общинският бюджет. Управлението на отпадъците е един от приоритетите в политиката на „Левицата“. Вторият са ВиК услугите. Хасково е показателно с изключително високата цена и изключително ниското качество на услугата и единственото решение е водоизточниците да са на държавното дружество, а услугата на общинско ниво да се предлага от общинска фирма, каза Паскалев.

Общинските съветници на „Левицата“ ще работят за планирането и предлагането на услугите за управление на отпадъците, ВиК инфраструктурата и поддържането на зелената система, разширяване на социалните услуги и мрежа от образователни заведения.

Трябва да има някой, който да поставя въпросите и ние смятаме, че това ще бъде „Левицата“, защото другите сядат на масата, за да разпределят баницата, което е за сметка на гражданите на Хасково, категоричен е Костадин Паскалев.

В интервюто той говори и за разединението на лявото и вредата, която това нанася на левите избиратели.

Вижте цялото интервю във видеото

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button