Хасково

Арести за кражби и дрога при спецакции на полицията в Хасковско

Шестима души са хванати в кражби през денонощието в Хасковска област при полицейска операция срещу битовата престъпност, съобщават от областната дирекция на МВР.

В димитровградския арест е 39-годишен познайник на полицията, който задигнал 5 джанти, алкохол и хранителни продукти от търговски обекти в града. Задържан е и 51-годишен мъж за кражба на ръчна количка от частен имот.

В Хасково са хванати жена на 29 г. и мъж на 58 г. за кражба на мобилни телефони, а 33-годишен е отмъкнал бутилка алкохол от хипермаркет. 12-годишен е заловен при опит да среже сгъваем покрив на автомобил, паркиран на булевард „Раковски“, за да влезе в него. Преди това той отмъкнал 170 лв. и документи от отключена кола. 33-годишен мъж пък е разбил хранителен магазин в Любимец и е откраднал 150 лв. и 5 кутии цигари.

Две жени и двама мъже пък са арестувани за държане на наркотик при друга спецакция на полицията. В харманлийския арест е била 20-годишна за 16 грама марихуана и 41-годишен от Симеоновград с 2 грама канабис.

В димитровградската полиция е бил доведен 15-годишен, хванат с 60 грама канабис и електронна везна. В Хасково е хваната 20-годишна жена с 92 грама марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button