Спорт

„Саяна“ и Димитровград с равенства в Трета лига

Футболистите на „Саяна Хасково“ и Димитровград завършиха по идентичен начин срещите си от 13-ия кръг на първенството в Трета лига.

Хасковлии не успяха да победят като домакини Созопол и срещата завърши 1:1. За „Саяна“ в началото на мача откри Ахмед Осман. Преди почивката гостите успяха да изравнят от дузпа, чрез капитана Диян Молдованов.

През второто полувреме от игра беше изгонен футболист на Созопол, но въпреки това резултатът се запази и двата отбора си поделиха по 1 точка.

ФутболДимитровградчани направиха 1:1 като гости на „Розова долина“ (Казанлък). През първото полувреме се разписа Димитър Алексиев, а Димитър Димитров изравни за домакините в края на срещата.

ФутболВ следващия кръг на 21 октомври от 16 часа „Саяна Хасково“ гостува на втория отбор на „Берое“ (Стара Загора), а Димитровград приема „Загорец“ (Нова Загора).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шампион
Шампион
14.10.2023 20:28 20:28

Браво на момчетата!
Боби Михайлов да го отстранят от поста и да продължи с битовия алкохолизъм,само че вкъщи,а не за сметка на нашите гърбове

Back to top button