Спорт

50 медала за „Мега спорт“ за година

Мега спорт, архив50 медала спечелиха за година клуб по аеробика „Мега спорт“ – това е равносметката състезателите и треньорката Мартина Маринова за изминалата година.

Отличията са завоювали на шест състезания. Това са международния турнир вСловакия, Държавно първенство, Гран при Боровец – кръг от Световна купа,открития турнир Plovdiv Cup, Националния турнир в Боровец и международния турнир и Унгария.

Сега възпитаниците на „Мега спорт“ се готвят за Открития турнир в Словакия, Държавното първенство в Боровец и Световното първенство, което ще се проведе в София в новата зала „Арена-Армеец“ в края на май.

Очаква се групата Дарина Пашова, Мария Ленкова, Ива Ангелова, Габриела Черкезова, Росица Ванчева и Нина Ценова заедно с двойката Тодор Николов и Габриела Мирчева да достигнат до финал на Световното първенство. Кои ще са класиралите се в останалите категории ще стане ясно след Държавния шампионат. „Надяваме се, че ще успеем да класираме една девойка, една тройка и един юноша като първа или втора гарнитура за Световното“, коментира Мартина Маринова.

В момента клубът изпълнява проект към Министерството на физическото възпитание и спорта. В тази връзка до 31 юли децата ще тренират безплатно, допълват от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button