Хасково

Две подвижни секции и една за гласуване на избиратели с увреждания в Хасково

ОИК – Хасково определи СИК №79 за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването за вота на 29 октомври.

Това е секцията в Клуба на хората с физически увреждания на булевард „България“ №164, която е снабдена със специална рампа за достъп до помещението и пред входа са обособени паркоместа за хора с увреждания. И на предишни избори секцията се използва за гласуване от избиратели с увреждания.

Общината е осигурила специализирано транспортно средство в изборния ден за тези гласоподаватели до СИК №79 или до избрана от тях секция и е предоставила телефон, на който могат да се направят заявки за този транспорт: 038 66 24 24 от 7 до 19 часа.

В общината са постъпили 49 заявления за гласуване с подвижна избирателна комисия. От ОИК определиха две подвижни секции на територията на общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button