Избори 2023 – Предизборни публикации

Станислав Дечев: На Петрово бърдо отново ще има детски лагер – ВИДЕО

Детският лагер на Петрово бърдо отново ще посреща деца и ученици. Това е проектът, който Станислав Дечев и екипът му ще изпълнят през новия мандат.

За последно деца са почивали в хасковската общинска база на Петрово бърдо преди двадесет години. След това базата е изоставена.

„Планинският лагер е в сърцето на планината, близо до гр. Батак. Лагерът отново ще бъде място за туризъм, спорт, почивка, образователни занятия и забавление за децата. Имам ясен план как запустялата база да се превърне в модерен еко-център“, увери Станислав Дечев.

Станислав ДечевВ Детския лагер на Петрово бърдо ще могат да почиват ученици от първи до дванадесети клас от цялата община. Базата е подходяща и за организиране на зелени училища, еко-обучения, спортна подготовка.

Станислав ДечевВъзстановяването на Детския лагер на Петрово бърдо е поредната стъпка за подпомагане на младите семейства в Хасково. Защото, за да останат да отглеждат децата си тук, родителите трябва да имат добри условия– комфортни детски градини, съвременни учебни бази, възможности за спорт, за туризъм, за развитие в чист и сигурен град.

За Станислав Дечев гласувайте с № 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button