Хасково

Положителни за дрога са тестовете на двама от шофьорите при катастрофата до МБАЛ – Хасково

Положителни са тестовете за дрога на двама от водачите при вчерашната катастрофа на булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че преди обяд до източния вход на болницата Рено, управлявано от 71-годишен водач, удари движещ се пред него Опел, шофиран от 55-годишна жена, която завивайки към болницата блъсна излизащ от там Хонда с 52-годишен водач.

Положителни са пробите на жената и по-възрастния мъж. Проверява се дали позитивните тестове не се дължат на употребата на лекарства. Пострадала е возещата се в Опела 55-годишна жена, уточняват от полицията.

КатастрофаВ Симеоновград е задържан 29-годишен мъж, който е шофирал кола след употреба на метамфетамин. Отказал е кръвна проба.

В кола в Симеоновград е проверен и 23-годшен, в когото е намерена лула с бяло кристално вещество и сгъвка с канабис. Той е задържан до 24 часа.

Три коли се удариха на входа на хасковската болница, две жени в Спешното отделение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.10.2023 9:43 9:43

Абе кви са тия дрогирани дъртаци?
Я си сменете тестовете, хората излизат от болницата, пила са хапчета за оздравяване, а не са надрусани с амфетамини. Един тест трябва да прави разлика между дрога и лекарства.

John
John
18.10.2023 9:46 9:46
Отговор до  Анонимен

те, други тестове нямат…ваксинирайте се и ще излизате негативни на всички тестове!

Живко
Живко
18.10.2023 13:28 13:28

Кога ще престанат тези простотии с „дрогирани“ възрастни водачи?? Тъпите шаркари само вдигат рамене, чче такива били тестовете.. Но когато някой от тях е потърпевш, запомчат да говорят, че не били дрогирани, а на лекарства.. Къде заспалата омбудсманка??

Анонимен
Анонимен
19.10.2023 11:36 11:36

Каквато ни е държавата такива са ни и тестовете за дрога , такава ни е и полицията – пълно безхаберие и непукизъм. Хора по на 70 години – дрогирани!?

Back to top button