Хасково

НАП – Хасково събра 910 000 лв. от продажби на имущество на длъжници

Над 910 000 лв. приходи за бюджета събраха публичните изпълнители от НАП в Хасково, след продажби на активи на длъжници от началото на годината до края на септември, съобщават от агенцията.

Само през последните три месеца са реализирани 13 търга, в два от които НАП продаде къща в маджаровското село Ефрем и административна сграда, собственост на бившата Цигарена фабрика в Хасково. От НАП уточниха за Haskovo.info, че не става въпрос за централната административна сграда, а за поддържаща.

Продажбите на недвижими имоти са с най-голям принос за бюджета. По-търсени обаче са превозните средства. Само през октомври и ноември, в няколко търга, организирани от НАП – Хасково, ще бъдат предложени 15 леки и товарни автомобила, и един мотоциклет, на цени от 200 до 11 250 лв. В зависимост от постоянния адрес на досегашните им собственици, те се съхраняват и могат да бъдат огледани в различни населени места – Хасково, Димитровград, Свиленград, Златоград, село Лесово (община Елхово), Варна.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до действия по принудително изпълнение от страна на публичните изпълнители, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button