Регион

Изоставиха парализирана жена на пътя край Свиленград

Болна неподвижна жена, която не може да говори е била изоставена на околовръстния път на Свиленград.

Тя се охранява от полицаи, докато бъде настанена в институция. Жената няма документи за самоличност, а в нея имало два мобилни телефона без карти и запаметени номера, допълниха от полицията.

Медици са прегледали жената, но не са установили да има наранявания. На място са пристигнали и социални работници, които обаче не предлагали услуга по настаняване в Свиленград. От полицията пък нямали подходящо помещение за жената, но се очаква тя да бъде приютена временно.

Има версия, че жената може да е изоставена от преминаващи бежанци. Предстои да бъдат прегледани камерите от видеонаблюдението в района, за да се установи кой я е изоставил.

От Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ коментираха пред Haskovo.info, че след като от полицията установят самоличността на жената ще се вземе решение, къде да бъде настанена. Трябва да се установи и от какви точно грижи има нужда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.10.2023 12:33 12:33

Жестокост има Бог

Back to top button