Спорт

Любо и Мира от Гранд предствят Бъгария на световното по спортни танци

ГрандЛюбослав Стоев и Мирослава Дойчева от клуб „Гранд“ ще са една от двете танцови двойки, които ще представят България на Световното първенство по латиноамерикански танци в Унгария през септември. Те извоюваха това право като се класираха втори на Държавния шампионат след двойката Александър Георгиев и Венцислава Бормалийска, съобщиха днес треньорите им Павлина Вълчева и Николай Манолов.

„Изключително сме доволни от това представяне като се има предвид, че това бе дебютът на Любо и Мира при юноши старша възраст до 15 години“, коментира Николай Манолов. В многобоя хасковските танцьори са се класирали четвърти, а на стандартни танци – пети.

Още три двойки от клуб по спортни танци „Гранд“ взеха участие на държавното първенство, което се проведе от 9 до 11 март в зала „Арена – Армеец“ в София. Те се състезаваха само на латиноамерикански танци. При децата до 9 години Мартин Маринов и Есра Мехмед станаха 11-ти. При юноши младша възраст до 13 години Хари Тончев и Стайка Проданова заеха седмото място. Двойката Вълкан Дечев и Лилия Петрова се класираха 19-ти при младежите до 18 години.

Междувременно от клуб по спортни танци „Гранд“ обявяват кастинг за момчета от 5 до 15 години. Той ще се състои на 20 март от 17 до 19 часа в залата на клуба на ет. 3 в ДНА.

 Гранд  Гранд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stefi78
stefi78
09.07.2012 10:54 10:54

Lybo i Mirka sa mnogo dobri sastezateli i nie sme sigurni v tehniq uspeh na svetovnoto STISKAME PALCI i o4akvame dobri novini prez septemvri !!!USPEH SLADURI !!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button