Хасково

Разпитват повторно в съда изнасиленото момиче от Димитровград

Хасковският окръжен съд отложи за 6 април делото срещу Т. С. – Лудия, който е обвинен в отвличане и изнасилване на 26-годишна жена от Димитровград. По решение на съдия Филип Филипов момичето ще бъде викано повторно в съдебната зала, за да даде показания, съобщи за Haskovo.info прокурорът по делото Антон Попов.

Освен жертвата, отново ще бъде разпитван и свидетел на защитата, който в показанията си твърди, че Стоилов не е отвличал жената, а тя доброволно е тръгнала с него. Мъжът е обяснил, че е записвал номерата на автомобилите на спирката, от където Т. С. – Лудия е обвинен, че е отвлякъл момичето. В показанията му обаче имало разминавания за това на кого е предал списъка, което поставя под въпрос истинността на думите му.

Ако Т. С. бъде признат за виновен го грозят до 20 години затвор или доживотна присъда. Ако обаче отпадне обвинението за отвличане и остане само това за изнасилване, предвиденото в закона наказание е до 15 години. Досега той има 11 присъди, две от които за изнасилване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
borisov
borisov
16.03.2012 13:57 13:57

kak e vazmogno momi4eto e postradalo i pak da izjivei povtorno vsi4ko .tova ne e sadebna sistema a podkupni strahlivci koito iavno gi e strah da vkarat recidivist v zatvora dogivot.

Back to top button